Tom Dixon

Grundlægger og creative director Tom Dixon, som har lagt navn til sit eget designbrand, er en utrættelig innovatør, der i midten af 1980’erne blev kendt for at være en selvlært designer, som udfordrede normerne med en kollektion af svejsede møbler af brugt metal. Under et samarbejde med den italienske møbelgigant Cappellini designede han den meget anerkendte S-Chair.

I slutningen af 90’erne blev Tom creative director hos Habitat og fornyede brandet, mens han stadig holdt fast i Terence Conrans vision om at berige hverdagen gennem enkelt og moderne design. I 2001 modtog Tom en ’Order of the British Empire’ af Dronning Elizabeth 2. for sin indsats for britisk design. I 2014 blev han kåret som ’Designer of the Year’ på Maison & Objet i Paris. I 2019 fik han en sølvmedalje for ’den bedste have’ på RHS Chelsea Flower Show, og samme år modtog han den prestigefulde London Design Medal ved British Land Celebration of Design Awards.

Tom er en af branchens mest eftertragtede britiske designere og er internationalt anerkendt som et betydeligt, originalt talent.

TOM DIXON

Emma Holten

Emma Holten er feministisk aktivist og kønspolitisk konsulent. I 2014 skabte hun projektet SAMTYKKE om sine egne oplevelser med digital sexkrænkelse. Siden har hun arbejdet med en lang række emner, herunder magt på arbejdspladsen samt feminisme inden for kunst og litteratur. Siden 2019 har hendes primære fokus været feministisk økonomi.

Hun sidder med i Djøfs Ligestillingskomité, er stiftende bestyrelsesmedlem af foreningen Digitalt Ansvar og sidder i bestyrelsen i Georg Brandes Selskabet og ExitCirklen. Hun er repræsentant i European Institute of Gender Equality Experts Forum som ekspert i feministisk økonomi.

I 2011 fik hun en bachelor i litteraturvidenskab, og i 2017 blev hun kandidat i moderne kultur fra Københavns Universitet med udvekslingsophold på Columbia University og Uppsala Universitetet. Hun bor i København.

Emma Holten 1 - Credit Claudia Vega

Anna Rørbæk

Anna Rørbæk har været selvstændig rådgiver med Rørbæk Kommunikation siden 2018.

Hun har arbejdet på Christiansborg fra 2002-2004 og 2006-2011, først hos Venstre og siden i Radikale Venstres Pressetjeneste, både som pressechef og som kampagneansvarlig.

Derefter har Anna rådgivet kommercielle kunder på kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, ligesom hun har været kommunikationschef og en del af ledelsen på landets næststørste gymnasium og fra 2015-18 Head of Communication and Public Affairs hos BØRNEfonden. Derudover har Anna i en årrække været pressetalsperson på vegne af Danmarks 12 største humanitære organisationer i forbindelse med den årlige Danmarks Indsamling på DR1.

Anna er kandidat i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet. Hun har lederuddannelser i bl.a. coaching og konflikthåndtering og en bestyrelsesuddannelse, har undervist på flere danske universiteter og været medlem af Dansk Journalistforbunds (DJ) ekspertudvalg om kommunikation- og journalistfagets fremtid. Derudover er Anna professionelt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser.

Anna Rørbæk

Nanna Vestgård

Nanna Vestgård er en af de eneste i Danmark, som har forsket i kvinders særlige vilkår på talerstolen og står bl.a. bag foredraget og kursusrækken Kvinde Kend Din Talegave.

Som cheftaleskriver i hhv. Uddannelses- og Forskningsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet har Nanna skrevet flere hundrede taler på Slotsholmen for ministrene Jakob Ellemann-Jensen (V), Ulla Tørnæs (V), Esben Lunde Larsen (V), Mogens Jensen (S) og Lea Wermelin (S) og er vant til at rådgive og taletræne på både politisk og organisatorisk topniveau.

Som retorisk konsulent er Nanna fast underviser i Kommunikation på den danske advokatuddannelse under Advokatsamfundet, ligesom hun bl.a. har trænet ledere og medarbejdere i en række af Danmarks største private virksomheder og organisationer, herunder bl.a. Vestas, Nordea Asset Management, HK, FOA, McDonald’s Danmark, Dansk Erhverv og Novo Nordisk.

Nanna er tidl. ekstern lektor og nu censor i Retorik på Københavns og Aarhus Universitet og har 14 års erfaring som retorisk taletræner, ledelsesrådgiver og underviser.

Nanna Vestgaard

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er en af de stærkeste stemmer i debatten om tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Svends bøger er ligesom hans meninger populære og konstant på bestsellerlisterne over fagbøger. Oplev Svend Brinkmann i et både tankevækkende, højst aktuelt og underholdende foredrag om at gå glip og stå fast i vores grænseløse udviklingskultur.

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. Et foredrag med Svend Brinkmann er en garanti for et vellykket arrangement. Han har modtaget flere priser for sin forskning og formidling, bl.a. DR’s Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris.

Svend Brinkmann

Alexander Holm

Alexander Holm er biolog med speciale i naturbeskyttelse og formidling. Han er foredragsholder, ekstern underviser, debattør – og snedker.

Alexander er desuden manden bag naturformidlingsplatformen ‘Den Dyriske Time’, hvor han bl.a. laver en podcast med nyheder fra dyrenes verden. Fingeren bliver sat på naturpulsen, og der bliver rapporteret om ugens vigtigste sager fra den grønne frontlinje. Hvordan går det med regnskoven for tiden? Er javanæsehornet ved at uddø? Hvad siger den nyeste forskning om blæksprutternes eksperimenterende sexliv? Hvad er det nyeste angående klimakrisen? Desuden er der indimellem eksperter på besøg i studiet og dele ud af deres viden om biodiversitetens uendeligt mange spøjse facetter.

Alexander Holm

Jens Peter Brask

Jens-Peter Brask begyndte sin karriere som iværksætter og restauratør, men er især kendt og anerkendt som kunstsamler, forlægger og kurator. I næsten 30 år har Brask samlet på kunst og ejer i dag en af Danmarks største private kunstsamlinger — The Brask Collection — bestående af værker af nationale og internationale samtidskunstnere.

I 2018 grundlagde han kuratorvirksomhed, Curated by Jens-Peter Brask, der kuraterer kunst, vægmalerier og bøger i samarbejde med kunstnere, samlere og kunst- og kulturinstitutioner verden over. Hans vision med at kuratere samtidskunst og vægmalerier – samt udgive kunstbøger gennem Brask Publications – er at understøtte og påvirke samtidskunstscenen i en retning, hvor den forbliver åben og tilgængelig. Dette især med øje for, at støtte unge kunstnere på deres vej ind i kunstbranchen og etablerer muligheder for undren, nye samtaler og potentiale for fornyelse i en kreativ ramme.

Jens-Peter Brask

Simon Sebastian

Simon Sebastian har en BFA fra Academy of Fine Arts – Institut for Samtidskunst, Universitetet i Bergen og National School of Art of Paris-Cergy. Hans kunstneriske praksis er centreret omkring udtryksfulde collager og skulpturer i store formater.

Simon Sebastian er interesseret i at lede mennesker mod nye oplevelser, skabe sociale møder og udfordre traditionelle måder at opleve kunst på. Han opererer ud fra en stedsspecifik og bæredygtig tilgang, når han genbruger både sine egne processer, eksisterende værker og fundne materialer og genstande i skabelsen af nye kunstneriske kompositioner i materialer som silkepapir, maling, gips, flamingo, tekstil og skibslak.

Simon-Sebastian