Loading...

Årets tema på Trends & Traditions 2020 er Mixed Use.

Vi sætter fokus på, at vi skal blive bedre til at designe produkter, ydelser og byggerier, der kan opfylde flere brugeres forskelligartede behov.

Co-working og co-living vinder frem overalt. Vi stræber efter rammer, hvor vi kan være fysisk sociale. Samtidig vil vi mindske vores miljømæssige aftryk – fx ved at optimere brugen af bygninger og ikke mindst møbler.

Det stiller større – og flere – krav til de produkter og faciliteter, vi omgiver os med og i.

En bygning skal fungere til forskellige formål. Møblet skal kunne adskilles og genbruges, så flere typer brugere får glæde af det. Fællesnævneren er at bringe mennesker sammen – formelt som uformelt – på en bæredygtig måde.

Eksempler på Mixed Use:

• Kontordomiciler huser andre aktiviteter end arbejde fra 9-17
• Kantinen bruges som restaurant og eventsal
• En skole bliver et samlingspunkt for borgerne
• Hospitalerne er ikke kun for patienter og sundhedspersonale, men er en overdækket hovedgade for handlende med bibliotek, cafeer og butikker
• Hoteller åbner op for ekstern brug af restauranterne. Man samarbejder med sundhedsvæsenet omkring patienthotellet og fungerer som forsamlingshus.

Glæd dig til at høre forskellige perspektiver og erfaringer med Mixed Use fra danske som internationale eksperter i de mange talks samt at opleve relevante produkter fra de mange udstillere på Trends & Traditions den 25. juni 2020.

TILMELD DIG